Θέματα
|
του Δημήτρη Μπούτου
24/03/15, 08:21
Για τους παραδοσιακούς έχουμε κουρκούτι νόστιμο και τηγανιτές κροκέτες, για τους νεωτεριστές ανάλαφρους ψαροκεφτέδες σχάρας, για τους εκλεκτικούς σκορδάτη μπραντάντ. Εν όψει 25ης Μαρτίου οι bostanistas συγκεντρώνουν τις συνταγές τους για μπακαλιάρο και συνοδευτικά του.
|
Συνταγές
|
της Θάλειας Τσιχλάκη
24/03/15, 07:32
Το μόνο μυστικό που κατάφερα να αποσπάσω για αυτήν την ομελέτα είναι ότι, πριν την ψήσουν, προσπαθούν να την πατικώσουν όσο πιο καλά γίνεται ώστε να ενσωματωθούν τα χόρτα με τα αυγά.
|
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter
|