Παρασκευή

Αυγά ποσέ του λεπτού


Υλικά

Για 1 άτομο


  • 1/3 της κούπας νερό
  • 1 κούπα
  • 1 αυγό


Εκτέλεση

Ρίχνουμε 1/3 φλιτζάνι νερό σε μια κούπα ή ένα μικρό βαθύ μπολ. Σπάστε από ένα αυγό. Απαλά τσιμπίστε τον κρόκο με ένα μαχαιράκι.

Κάλυψη με το πλαστικό περικάλυμμα μεμβράνη. Μαγειρέψτε σε πλήρη ισχύ περίπου 1 1/2 έως 2 λεπτά. Αν το θέλετε πολύ μελάτο τότε αφήστε να ψηθεί για 50 δευτερόλεπτα διαφορετικά αν το θέλετε λίγο μελάτο αφήστε το ενάμιση με δυο λεπτά.

Αδειάστε το νερό από την κούπα, στραγγίζετε το αυγό σε μια χαρτοπετσέτα και μετά σερβίρετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για 4 αυγά, χρησιμοποιήστε 2/3 φλιτζάνι νερό σε ένα μπολ. Βράστε 1 1/2 έως 3 λεπτά και αφήστε το όπως παραπάνω.

Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *