Παρασκευή

bostanistas: Πέντε αστέρια: ποιον χαλβά από όλους;

bostanistas.gr
Θέματα
του Δημήτρη Μπούτου
20/03/15, 07:41
Γλύκισμα στιγμής, η ετοιμασία του συμπίπτει με την ώρα που θα φαγωθεί. Οι νηστεύοντες θα τον προτιμήσουν με λάδι, οι λιχούδηδες με βούτυρο και γάλα, εμείς σε παραλλαγές με χυμό πορτοκαλιού, καραμελωμένο σαν τούρτα, με αμύγδαλα ή καρύδια. Ιδού οι χαλβάδες των bostanistas.
του Άντυ Παξινού
20/03/15, 07:14
Ο χειμώνας τελειώνει, όλο και περισσότερα λουλούδια ανθίζουν στους λόφους της πόλης. Όλα μπορούν να ομορφύνουν το βάζο σας, πολλά όμως μπορούν να νοστιμίσουν πίτες και σαλάτες. Ποια είναι και πώς θα τα αναγνωρίσετε;
Συνταγές
της Αναστασίας Λαμπρία
20/03/15, 07:16
Τέρμα τα βραστά ή ωμό (α λα μοντ της δεκαετίας 80) ή στον φούρνο, λίγο καψαλισμένο να χάσει τη μελαγχολία του και μετά να κάνει σκέρτσα με διάφορα αρτύματα.
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter


http://www.hellinika.gr/
http://www.hellasmagazine.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

οι σελίδες...