|
Συνταγές
|
των Αγλαΐας Κρεμέζη, Κώστα Μωραΐτη
03/05/15, 07:24
Μια ασυνήθιστη γλυκοκαυτερή γρανίτα, που οι Γάλλοι σερβίρουν και στη μέση του γεύματος, ανάμεσα στα ψαρικά και τα κρεατικά. Ο συνδυασμός γλυκού με καυτερό ίσως φαίνεται αλλόκοτος, αλλά η ισορροπία στη γεύση είναι μοναδική.
|
της Καλής Δοξιάδη
03/05/15, 07:20
Μια από τις λιγότερο γνωστές λιχουδιές της εποχής είναι τα φρέσκα σκορδάκια, κυρίως γιατί τα χαίρονται μόνο εκείνοι που έχουν περιβόλια. Εδώ, στην Κέρκυρα, για δυo-τρεις εβδομάδες τα βρίσκεις και στη λαϊκή αγορά... όχι στα οργανωμένα και νοικιασμένα περίπτερα αλλά στα καλάθια που απλώνουν πάνω σ' έναν μουσαμά οι γριούλες από τα χωριά...
|
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter
|
http://www.hellinika.gr/
http://www.hellasmagazine.gr/