Θέματα
|
του Δημήτρη Μπούτου
04/03/15, 05:24
Ο καιρός τους έφτασε, τώρα είναι η πιο σωστή εποχή να χαρούμε τις αγκινάρες, μεστώνουν και μαλακώνουν οι καρδιές τους. Μερικές θα τις μαγειρέψουμε απευθείας, άλλες θα τις αποθηκεύσουμε σε βάζα για να τις χαρούμε αργότερα. Ιδού το εγχειρίδιο της αγκινάρας από τους bostanistas.
|
Συνταγές
|
των Αγλαΐας Κρεμέζη, Κώστα Μωραΐτη
04/03/15, 08:16
Σαλάτα με όσπρια και σκορδάτη σάλτσα με ταχίνι και μάραθο. Απολύτως νηστίσιμη και υγιεινή, βασισμένη στο κρητικό Πολυσπόρι (ή Παλικάρι). Μπορείτε να την σερβίρετε ως και τις τελευταίες μέρες της νηστείας αφού δεν έχει καθόλου ελαιόλαδο.
|
της Νίκης Τρουλλινού
04/03/15, 08:10
Αν σας πω να κατεβείτε στη λαγκαδιά να μαζέψετε πικρόβρουβες, θα με σκοτώσετε: παίζω με τον καημό σας, εκεί στα γραφεία του άστεως.
|
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter
|