Συνταγές
|
των Αγλαΐας Κρεμέζη, Κώστα Μωραΐτη
22/03/15, 06:59
Αν την κάνετε με τα φρέσκα σκόρδα της εποχής, είναι πιο ελαφριά και φρέσκια. Τη σκορδαλιά θα την σερβίρετε ως μεζέ με φρυγανισμένο ή φρέσκο ψωμί ή με ραπανάκια και άλλα φρέσκα λαχανικά.
|
Κάντο μόνος σου
|
της Αναστασίας Λαμπρία
22/03/15, 06:38
Τους βλέπω στιβαγμένους σε ντάνες και πρέπει πάραυτα να αποφασίσω ποια ποιότητα θέλω και γιατί. Φιλέτο ή με κόκκαλο; Παχουλό ή λεπτότερο κομμάτι; Ποιας προέλευσης; Και από ποιο μαγαζί; έχει σημασία; κάνει διαφορά; Τη διαδικασία του ξαρμυρίσματος την κατέχω αλλά σε όλα τα υπόλοιπα έχω κενά...
|
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter
|
http://www.hellasmagazine.gr/