Συνταγές
|
του Κώστα Τσαούση
02/03/15, 08:22
Φρέσκες ή κατεψυγμένες οι σουπιές δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, αρκεί να αξίζουν τα λεφτά τους. Σημασία για το σημερινό φαγητό μας έχουν τα χορταρικά: σπανάκι και σέσκουλα, καυκαλήθρα και μυρώνια, άνηθος και φρέσκο κρεμμυδάκι.
|
της Αναστασίας Λαμπρία
02/03/15, 08:02
Μια ανάσα προτού μπει η άνοιξη: η ευγένεστατη υφή και γεύση των σπαραγγιών είναι από τα χαρίσματα της εποχής. Και χλοερά και λεπτά και υπαινικτικά. Η ετοιμασία τους σε σούπα είναι εύκολη και τα αξιοποιεί με τις λαχταριστές κορυφές τους βεβαίως ανέπαφες και κυρίαρχες.
|
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter
|