Δευτέρα

bostanistas: Αρχίζουν οι σκορδαλιές: φρέσκο σκόρδο και αμύγδαλα


bostanistas.gr
Συνταγές
των Αγλαΐας Κρεμέζη, Κώστα Μωραΐτη
22/03/15, 06:59
Αν την κάνετε με τα φρέσκα σκόρδα της εποχής, είναι πιο ελαφριά και φρέσκια. Τη σκορδαλιά θα την σερβίρετε ως μεζέ με φρυγανισμένο ή φρέσκο ψωμί ή με ραπανάκια και άλλα φρέσκα λαχανικά.
Κάντο μόνος σου
της Αναστασίας Λαμπρία
22/03/15, 06:38
Τους βλέπω στιβαγμένους σε ντάνες και πρέπει πάραυτα να αποφασίσω ποια ποιότητα θέλω και γιατί. Φιλέτο ή με κόκκαλο; Παχουλό ή λεπτότερο κομμάτι; Ποιας προέλευσης; Και από ποιο μαγαζί; έχει σημασία; κάνει διαφορά; Τη διαδικασία του ξαρμυρίσματος την κατέχω αλλά σε όλα τα υπόλοιπα έχω κενά...
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter
 http://www.hellinika.gr/
http://www.hellasmagazine.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *