Τρίτη

ΠΑΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Πηγή: megatv.com

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το μέλι στους 90οC. Λιώνουμε την κουβερτούρα στο microwave ή σε μπεν μαρί και ομογενοποιούμε με την κρέμα γάλακτος και το μέλι πολύ καλά. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και τα γλασαρισμένα φρούτα. Αδειάζουμε το μείγμα σε μία στρογγυλή φόρμα του 1½ κιλού και την τοποθετούμε στο ψυγείο έως ότου το μείγμα σφίξει. Όταν παγώσει, ξεφορμάρουμε και γλασσάρουμε.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη γλυκόζη στους 90οC, ρίχνουμε αυτό το μείγμα πάνω στην τεμαχισμένη κουβερτούρα, ομογενοποιούμε πολύ καλά και όταν η θερμοκρασία πέσει γλασάρουμε.

http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21930&subid=2&pubid=28284638
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *